KONTAKT

Systemkritisk Netværk organiseres af en kernegruppe af frivillige.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller i at blive en del af netværket, er du meget velkommen til at kontakte os på systemkritisknetvaerk@gmail.com. 

Kjartan Sveistrup Andsbjerg

Uddannet antropolog fra Københavns Universitet. Arbejder til dagligt med at omsætte forskning til politik. Har en særlig interesse i individualisme og de moralopfattelser, som får ulighed til at virke fornuftigt og retfærdigt.

Asmus Rungby

PhD stipendiat ved Institut for Antropologi på Københavns Universitet. Forsøger at forbinde klassisk filosofi, kritisk teori og post-strukturalisme til at forstå, hvordan moderne selver opstår i demokratiske kontekster og alt mulig sejt i den stil. Drømmer en om verden hvor vi tænker os mere om og gør mere for hinanden.

Anne Christine Sørensen

Bachelor i antropologi fra Københavns Universitet og nu MA-studerende hos Centre of African Studies, KU. Særligt interesseret i de forestillinger mennesker gør sig om natur, samt i hvordan denne værdiansættes af forskellige aktører.

Camilla Garder

Uddannet antropolog og har en MA i mellemøststudier. Er særligt interesseret i, hvordan tilskrevne identitetsmarkører påvirker individers subjektopfattelser, samt hvordan individer navigerer i krydsfeltet mellem tilskrevne identiteter og de situationer, hvor individer finder rum til at eksperimentere med deres egen subjektopfattelse.

Anne Vraa-Jensen

Har en bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet og studerer nu Global Studies og International Development Studies på Roskilde Universitet. Er særligt interesseret i uddannelsespolitik og -praksis og i politisk økonomi og de antagelser, der ligger bag.

SYSTEMKRITISK NETVÆRK

systemkritisknetvaerk@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle